Maling, lak og karosserireparationer

Ford Nellemann Skadecenter

Hold din Ford kørende uden problemer med vores ekspertise

Os der reparerer og vedligeholder din Ford, blev uddannet af dem, der byggede den. Så vi er de helt rigtige folk til at holde din Ford kørende. I tilfælde af en ulykke reparerer vi eventuelle skader og ridser. Vores erfarne Ford udannede mekanikere kender din Ford. De lever af at reparere Ford biler og har derfor den største ekspertise inden for området. 


Man bliver sjældent god til alle mærker, så giv din Ford den ekspertise og kvalitet den har brug for når uheldet er ude hos din autoriserede Ford reparatør i Århus. 


Få hjælp når uheldet er ude


Alle vores Ford-teknikere er uddannet af Ford, hvis kvalitetskontrol sikrer kvalitetsresultater, mens Fords originale reservedele altid er til rådighed, og alle reparationer bærer en garanti. Vi tilbyder de rette serviceløsninger til biler i alle aldre og vil kontakte dit forsikringsselskab, hvis det er nødvendigt. Derudover forbliver din Ford-garanti for hele bilen gyldig. Se bl.a. nogle af vores services herunder:


 • Udskiftning af hjul
 • Maling og lak


  PFord originale farvekvalitet sikrer suveræne reparationsresultater. Ved at reparere mindre lakskader, såsom f.eks. stenslag, forsegles skades og mulige rustdannelser undgås.

  Kontakt os


 • Kontaktløs nøgleaflevering
 • Reparation af buler

  Vi klarer nemt og smertefrit større og mindre buler i din bil. Du får altid den bedste service til konkurrencedygtige priser. Giv os et kald og vi vil give dig et estimat af omkostningerne ved reparationen. Vi stræber efter at få din bil tilbage på vejen igen hurtigst muligt.

  Kontakt os


 • Udskiftning af hjul
 • Hvis din bil får en skade


  Hvis uheldet er ude, og din bil får en skade, er det altid op til dig, hvor reparationen på din Ford skal udføres, og som Ford ejer, er dit autoriserede Ford værksted altid det bedste valg. Vi varetager alt papirarbejde og kontakter dit forsikringsselskab og sørger for at gøre det så let for dig som muligt. Slip for unødvendige bekymringer – ring straks til dit Ford værksted, hvis uheldet er ude.

  Bestil nu


Bestil service Kontakt os

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Nellemann A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Nellemann A/S