Brugte biler hos Ford Nellemann A/S

Søgekriterier

Alle mærker
Alle mærker
Alle modeller
Alle modeller
Karosseri
Karosseri
Bilens farve
Bilens farve
Prisklasse
Bilens alder (år)
Km
Km

2 Resultater

Din søgning matchede ingen af vores resultater

Altid et stort udvalg til konkurrencedygtige priser hos Nellemann.

Nedenfor finder du vores fine udvalg af brugte Ford biler. Alle nænsomt gennemgået så de fremstår meget velholdte. Tryghed er en æressag - vores brugtvognsgaranti vil sikre dig, når du handler velplejet brugt bil hos Nellemann - læs mere her! 

At købe en brugt bil er en tillidssag. Bilmarkedet er en ugennemsigtig størrelse og kvalitetsforskellene enorme. Ofte er prisforskellen mellem den gode bil og den knap så gode ikke stor, men ærgrelsen er så meget desto større, hvis man opdager fejl og mangler ved sit nyerhvervede køretøj. Nellemann gennemgår alle detaljer minutiøst på de brugte biler vi får ind, så du er sikret mod ubehagelige overraskelser. Hos Nellemann er du garanteret en ordentlig behandling ikke blot i forbindelse med køb af bil men også ved efterfølgende servicering gennem årene. Vi har over 115 års erfaring på bilmarkedet og anstrenger os hele tiden, for at være markedsledere inden for god service og spændende produkter.

Når du handler brugt bil hos Nellemann i en af følgende afdelinger; Odense, Roskilde, Valby og Århus, køber du ikke bare en brugt bil - du køber både tryghed og sikkerhed for en god handel. Uanset behov, størrelse og udgift er det en tillidssag at købe brugt bil. Derfor ønsker vi hos Nellemann, at skabe klarhed og give dig et godt overblik. Vores fordelspakke giver dig følgende med i handlen:

  • 6 mdr. 100% brugtvognsgaranti & 24 mdr. reklamationsret
  • Gratis lånebil ved evt. garantireparation 
  • Annullering af slutseddel*
  • Attraktiv bilforsikring - "Elitebilist" som 21 årig**


Betingelser:
*Køber du en brugt bil hos Nellemann kan du annullerer slutsedlen fuldstændig uden omkostninger, dog minimum 2 dage før leveringsdato.

**Du er over 21 år, har haft kørekort mindst 3 år, og du har ikke haft bonusbelastende skader i egen bil inden for de seneste 3 år.

 Vores fordelspakke ved handel af brugte bil gælder i Nellemann bilhuse i Roskilde og Århus.

Har vi ikke allerede din drømmebil på lager, kan vi hjælpe dig med at finde den. Vi får hele tiden nye brugte biler ind. Kontakt os allerede i dag med dine ønsker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til dig.

Vil du kontaktes af en af vores rådgivere - klik her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Nellemann A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Nellemann A/S