Hos Nellemann har vi sat en helt ny standard for vores erhvervsafdeling. Som kunde hos os kan du erfor forvente en service ud over det sædvanlige. Vi tager udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov, når vi skal finde den løsning, der passer netop dig og din virksomhed.

Hos os garanterer vi dig en fast kontaktperson gennem hele forløbe, der ikke kun fokuserer på priser, ydelser og beskatningsværdier, men som kan se helheden og overskue totaløkonomien.

Det er vigtigt at finde den helt rigtige løsning - første gang, hver gang. Vores kompetente rådgivere kommer derfor gerne ud til dig, for netop i din egen omgivelser, har vi letter ved at vurdere, hvilken løsning der vil være den helt rigtige for lige præcis din virksomhed.

Hos Nellemann har vi biler til ethvervt behov. For- eller baghjulstrukne, benzindrevne, dieselbiler, varevogne med enkelt- eller dobbeltkabine og biler med forskellig lofthøjde.

Vi giver dig frihed til at vælge mellem en lang række bilmærker og modeller, der kan tilpasses netop dine behov. Uanset hvad du og din personlige rådgvier sammen beslutter jer for at vælge, er du hos Nellemann sikker på at få et soldt, driftsikkert og økonomisk køretøj.